Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Országos és területi darts sikerek

Haraszti Gábor | 2020.11.03.

Egyéniben és csapatban is több jó eredményt értek el a Holdkő Darts Klub játékosai, akik az ősz beköszöntével új terembe költöztek.

A járványügyi előírásokat betartva vettek részt a pápai dartsosok az elmúlt hetek megmérettetésein, ahol több játékos is nagyszerűen helytállt a tábla előtt.

– Az elmúlt időszak egyik legjobban sikerült versenyét Sümegen rendezték, ahol klubunk képviseletében Németh Attila első, Tóth Patrik harmadik helyen végzett – tájékoztatott Szalai Richárd, a pápai klub elnöke. – Ezután Kenyeriben vettük célba a kiszállókat, ahol a nagyon jó hangulatú, magas színvonalú, 21 főt felvonultató versenyt klubunk ifjú tehetsége, Borbély András egész nap mutatott remek játékának köszönhetően megnyerte. András az elődöntőben Torda Tibort, a döntőben Mészárics Ábelt győzte le két, kimondottan jó átlagot hozó meccsen.

A megyei csapatbajnokságon a pápai egyesület a népes taglétszámnak köszönhetően két csapatot is ki tudott állítani.

– Klubunk első csapata Banai Tibor, Borbély András, Dani Dániel, Szalai Richárd felállásban három győzelmet szerezve abszolválta a fordulót, így sikerült a tabella elején végeznie – folytatta beszámolóját az elnök. – Második csapatunk célja idén a tapasztalatszerzés, a záró fordulóban a Horváth Ákos, Hajdu Attila, Illés Zoltán, Tóth Patrik, Kőszegi Zoltán összetételben egy győzelemmel és három vereséggel zárta a fordulót.

Országos szinten is születtek a jövőre nézve biztató eredmények, hiszen a klub legfiatalabb tagja, Borbély András bemutatkozott korosztálya küzdelmeiben a Steel Utánpótlás Magyar Kupában Budapesten. András egész napi biztató, jó játékkal, a csoportból legveszteség nélkül, első helyen továbbjutva a nagyszerű ötödik helyezést érte el.

Szalai Richárd elmondta, a Steel Nemzeti Csapatbajnokságon is ott voltak az indulók között, a Szalai Richárd, Banai Tibor, Pej Levente, Borbély András alkotta négyes mérlege a nap végére egy győzelem, egy vereség és egy döntetlent lett. A tervek szerint hosszú idő után november 21-én ismét Pápán rendeznek versenyt, a megyei forduló helyszíne már a Korvin utcában található, újonnan kialakított edzőterem lesz. 




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: