Ittasan ült volán mögé az eltiltott sofőr 

440

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és hat személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tizenkét embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. május 4-én a déli órákban Vanyola település belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 60 éves Pápa-környéki lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, továbbá a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Pápai Járásbíróság 2022. szeptember 14-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök ezután előállították őt, majd őrizetbe vették, és ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!