Nagy izgalmak közepette nyert a Tarczy csapata

150
Fotó: Haraszti Gábor

Hét általános iskola részvételével a Perutz-stadion kis műfüves játékterén folytatódott a körzeti kispályás labdarúgódiákolimpia-idény. A III. korcsoportosok küzdelmét a Tarczy Lajos Általános Iskola nyerte, mely így jogot szerzett a megyei döntőn való indulásra.

A körzeti döntőn egy hármas és egy négyes csoportot sorsoltak a szervezők, a körzetből Pápakovácsi és Pápateszér nevezett, a városi intézményeket az Erkel, a Tarczy, a Munkácsy, a Weöres és a Szent István képviselte. Az ’A’ jelű csoportot az Erkel három győzelemmel nyerte, míg a ‘B’ csoportban Pápateszért a Weöres és a Szent István is legyőzte, kettejük párharcát büntetőrúgásokat követően a Weöres nyerte. A döntőbe kerülésért az Erkel a Szent Istvánt, a Tarczy a Weörest múlta felül. A finálé – ahogy várni lehetett – nagy küzdelmet hozott, végül a Tarczy minimális különbséggel, 2-1 arányban győzni tudott és továbbjutott a megyei tornára.

Végeredmény: 1. Tarczy, 2. Erkel, 3. Weöres, 4. Szent István, 5. Munkácsy, 6. Pápateszér, 7. Pápakovácsi. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!