Szőnyi Ferenc tart előadást Pápán

110
Fotó: Pápai Sport Nonprofit Kft.

Sztorim a sporttal címmel május 13-án indul a Pápai Sport Nonprofit Kft. előadássorozata, melyen ismert sportolók mesélnek életükről, pályafutásukról. Az első vendég Szőnyi Ferenc ultrafutó, triatlonista lesz.

A rendezvénysorozat keretében helyi, illetve országosan, nemzetközileg is ismert és elismert sportolók, sportszakemberek mesélnek életükről, pályafutásukról, munkájukról. Az első vendég Szőnyi “Racemachine” Ferenc komáromi triatlon világbajnok, többszörös rekorddöntő és Spartathlon teljesítő lesz, aki 172 ironmanen van túl, megnyert tíz- és húszszoros ironmant és a 480 kilométeres Himalájai futóversenyt, átkerekezte kétszer Amerikát. Az összetett ultratriatlon világbajnok sportról, kitartásról, sikerekről, hitről és motivációról beszél a hallgatóságnak. Az előadás pénteken 17 órakor kezdődik a Kis Károly futófolyosón, a belépés ingyenes.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!