Játékos délután a református óvodában

516
Fotó: Pintér Ádám

A református gyülekezet és az Édenkert Pápai Református Óvoda kapcsolatának szorosabbra fűzése volt a célja annak a játékos délutánnak, melyet ma szerveztek a gyülekezet tagjai, a nőszövetség tagjai és lelkipásztorok az óvoda dolgozóival karöltve.

Tunnerné Buzás Éva óvodavezető a Médiacentrumnak elmondta, amellett, hogy szerették volna, hogy közelebbi kapcsolat alakuljon ki a gyülekezet és az intézmény között, a délután középpontjában a közelgő gyermeknap állt.

Az óvodában a programon résztvevő családok gyermekeit különböző helyszíneken kézműves foglalkozásokkal, a tornaszobában pedig mozgásos játékokkal várták. Amíg a gyerekek alkottak és az akadálypályán ügyeskedtek, szüleiket Márkus Mihály esperes, Szakács Gergely lelkipásztor és Pásztor-Dudinszki Éva óvodalelkész várták az egyik csoportszobában, felnőttek számára összeállított játékos feladatokkal. A gyermekeket a nőszövetség tagjai süteménnyel és gyümölccsel látták vendégül a program végén.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!