Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Hooligans az Agrárpiknik színpadán

Pintér-Papp Eszter | 2022.05.13.

A szemerkélő eső sem szegte kedvét annak a több ezer embernek, akik ma este ellátogattak a 25. Pápai Expo és Agrárpiknik első nagykoncertjére. A Hooligans-rajongók már délutántól a rendezvénysátor körül várakoztak, hogy a hangbeállást követően elfoglalhassák a legjobb helyeket a színpad közelében. Míg a tömeg gyülekezett, a Médiacentrum stábja a zenekar két tagjával, Ördög Tibor „Csipával” és Kiss Endre „Endivel” beszélgetett.

Csipa és Endi nagyon jó hangulatban várták a pápai koncertet és folyton viccelődve, jókedvűen válaszolgattak kérdéseinkre. Elmondták, az elmúlt 25 év alatt legalább huszonötször körbejárták az országot, ahogy fogalmaztak, Pápát sem kímélték, koncerteztek már nálunk korábban. Azt is megtudtuk, a koncertek előtt általában a maihoz hasonló jó hangulatban töltik az időt, szórakoztatják egymást, az utolsó öt perc az, amikor „ráfeszülnek a színpadra”.

A zenészekkel Késmárki Zsolt távozásáról is beszélgettünk. Úgy fogalmaztak, nehéz szívvel váltak el zenésztársuktól, de megértik korábbi basszusgitárosuk döntését, a helyére érkezett Romanek Gergőről pedig már akkor tudták, hogy ő lesz az új basszusgitáros, amikor először találkoztak a meghallgatáson. Azóta bebizonyosodott, hogy jól döntöttek és szerencsésnek érzik magukat, hiszen a zenekar új tagja nagyon gyorsan beilleszkedett, rádásul hangszeres tudást tekintve olyan basszusgitárost találtak a személyében, amilyen a zenekar életében még nem nagyon volt.

Arról, hogy a koronavírus-járvány időszaka mennyire volt megterhelő számukra, Endi a következőket mondta: – Az első időben még azt reméltem, hogy a pandémia hatására a világ megtisztul, és az emberek felfogják, hogy csak porszemek vagyunk a világban. Már látom, sajnos nem így történt. Nekünk nagyon hiányzott a színpad, a próbák, a stúdió, minden, amit együtt csináltunk korábban, de legjobban a színpad és a közönség hiányzott. Az új lemez pont akkor készült és mindenki otthon tanulta, de azt kell mondanom, hogy nem szeretném, ha így maradna a világ. Legyünk jól, békességben, egészségesen! Bízunk abban, hogy ez most már így lesz!

A zenekar tagjai néhány perccel beszélgetésünk után már a 25. Pápai Expó és Agrárpiknik színpadán álltak és közel száz percen át szórakoztatták fergeteges hangulatban a pápai közönséget.    





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: