Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A Gyirmót II-t fogadja a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2022.05.14.

Május 15-én 17 órai kezdéssel a kiesés elől menekülő Gyirmót FC Győr II-t látja vendégül a Perutz FC. A vendégek egy idegenbeli bravúrral bebiztosíthatják bennmaradásukat, míg a pápaiak szeretnék javítani a Mosonmagyaróvár elleni botlást.

Az elmúlt héten három találkozót játszott Weitner Ádám együttese, mely a ZTE II. elleni, hosszabbításos vereséget (1-0) követően átgázolt a Gárdonyon (6-0) és nagyon megszorongatta a listavezető Mosonmagyaróvárt (2-1). Vasárnap a 16. helyen álló gyirmótiak látogatnak Pápára, akikkel ősszel 0-0-ás döntetlent játszottak a sárga-kékek. Mindkét csapat legutóbbi öt mérkőzésén csak egyszer tudott győzni, a pápaiak célja, hogy javítsanak az elmúlt fordulók statisztikáján.

– Felkészültünk, ahogy eddig, ezen a héten is kemény munka folyt a csapatnál – mondta Weitner Ádám, a Perutz edzője. – A Gyirmót egyelőre a veszélyzónában van, számunkra az utolsó három találkozó kiemelten fontos, az első csapat szombaton játszik a Ferencvárossal, így számítok visszajátszóra. Ismerem az együttest, tisztában vagyok az erősségeikkel, edzőjük jó barátom, izgalmas, jó mérkőzésre számítok. Bízom benne, hogy a közönségünkre ezúttal is számíthatunk, győzni szeretnénk.

A pápai keretből sérülés miatt Szigeti Ákos, Németh Bence, Mogyorósi Bálint és Hajnal Gergely sem tudja vállalni a találkozót. A mérkőzést Hernádi Attila vezeti. A belépés ingyenes.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: