Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ismét Pápán szólt a Lord

Babos Petra | 2022.05.14.

Zsúfolásig telt a 25. Pápai Expo és Agrárpiknikre állított nagysátor a Lord zenekar ma esti koncertjén. A közel kétórás programon fergeteges hangulat uralkodott.

Fiatalok és idősebbek rajonganak az együttesért hazánkban, több számuk is slágerré vált. A zenekar két tagjával, Pohl Mihály énekessel és Erős Attila gitárossal a koncert előtt beszélgetett a Médiacentrum. Mint mondták, isteni érzés ismét Pápán játszani.

– Én itt voltam két évig katona, így nekem nem idegen Pápa, jó érzés volt visszajönni – tudtuk meg Erős Attilától, majd elárulta, neki a legkedvesebb pápai emlékei közé tarozik, amikor a Fő téren és az Esterházy-kastély mögötti színpadon léphettek fel, az csodálatos volt.

A Lord zenekar idén ünnepli 50 éves fennállását. Ennek kapcsán elárulták, a zenekar 1972-ben alakult, így idén minden koncertjük a jubileum jegyében zajlik.

Pohl Mihály elmondta, 50 év egy ember életében is sok, nemhogy egy zenekaréban. Óriási idő ez nekik, jó érzés, hogy még mindig egymás mellett állhatnak, s együtt koncertezhetnek.

– Gyakorlatilag vannak olyan fellépéseink, ahol a nagypapa, aki a csapat megalakuláskor is már rajongónk volt, már az unokájával érkezik a koncertünkre – hangsúlyozta Pohl Mihály, majd Erős Attila hozzátette, szinte öt generáció ismeri a zenéinket, s velünk énekelnek.

– Készülünk december 3-án egy megemlékezésre, amelyre vendégeket is hívunk. Még a helyszínt nem árulhatjuk el, de majd időben mindenről értesülhetnek a rajongóink – mondta mosolyogva Pohl Mihály, majd kiemelte, nagyon sok koncertjük lesz a nyár folyamán, ami öröm számukra. – Lesz egy új lemezünk is. A jubileumi bulira adunk ki egy kislemezt két dallal – tette hozzá Erős Attila.

– A koronavírus-járvány minket is megviselt. Attól függetlenül, hogy voltak korlátozások és létszámstopok, mégis voltak koncertjeink, de nem volt az igazi. Túléltük mi is és a rajongóink is. Reméljük, decemberben nem lesz ismét korlátozás – mondta Pohl Mihály, aki hangsúlyozta, amikor végre már nemcsak ötszáz fő vehetett részt egy koncerten, annak nagyon örültek. Azt tapasztalták, hogy az emberek is vágytak arra, hogy ismét bulizhassanak.

A frenetikus hangulatú koncertet több százan élvezték a sátorban, de sokan a hangulatos lampionfények alatt hallgatták a Lord-dalokat.

Az éjszaka hátralevő részében Bárány Attila és Hamvai P.G. szórakoztatja a 25. Pápai Expo és Agrárpiknik résztvevőit.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: