Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Tisztes helytállás a kupában

Haraszti Gábor | 2022.05.15.

A teke Magyar Kupa harmadik fordulójában a Szuperligában szereplő Répcelakot fogadta a Pápai Vasas SE. A játéknapon érvényesült a papírforma, a vendégek magabiztos győzelmet arattak.

Pápai Vasas SE – Répcelak 0-6 (2278-2450)

A legmagasabb tekeosztályban szereplő Vas megyeiek a pontvadászatot a harmadik helyen fejezték be, így a két osztállyal hátrébb szereplő Vasas célja a tisztes helytállás volt. A pápaiak a Máriakálnok, majd a Nádújfalu legyőzésével jutottak a kupa következő körébe, ezúttal viszont bravúr kellett volna a jó eredményhez.

A meccsen az első sorban Bóka Róbert és Bíró Patrik a csapatpontjaik mellett 78 fát hoztak, a második sorban a világbajnokságra készülő Móricz Zoltán és Molnár Pál is 600 fa feletti eredményével a vendégek begyűjtötték a másik két pontot, és 6-0-ás győzelemmel zárták a napot. A hazaiaknál Nagy Miklós 537, Szabados József 546, Rieger Zsolt 597, Bódai Ferenc 598 fát ütött.

Szabados József (játékos-edző): Az történt, amire előzetesen számítani lehetett. Régen találkoztunk már ilyen magasan jegyzett ellenféllel, akik megérdemelten nyertek. A 6-0-s vereség ellenére pozitívum, hogy két játékosunk is megközelítette a 600 fát, a másik oldalon Móricz Zoltán 666 fás eredménye pedig önmagáért beszél.

A visszavágót május 21-én rendezik Répcelakon.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: