Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Boldogságóra-bemutató az Erkelben

Babos Petra | 2022.05.18.

Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ bázisintézménye. A kitüntető címet egy pályázaton nyerte el az intézmény, mely azzal jár, hogy egy tanévben hat bázisintézményi programot tartanak, s ezekre a megyéből érkezhetnek látogatók. Ma délelőtt a 2. a osztályban boldogságórát tartott Csákvári Regina tanítónő.

Heizer Zoltánné intézményvezető elmondta, a járványhelyzet idején az online térben tudták megszervezni a bázisintézményi programokat, de nagy örömükre, most sikerült megtartani személyes jelenléttel a bemutatóórát.

– Az Erkel-iskola 2021 óta tagja a bázisintézményi hálózatnak. Ennek keretében különböző olyan programokat ajánlanak fel a környező iskoláknak megtekintésre, amelyek náluk már régóta népszerűek. A mai napon hét iskolából érkeztek hozzánk vendégek, illetve ellátogatott Muzsek-Tetzl Helén az Oktatási Hivatal részéről – tudtuk meg az intézményvezetőtől, aki hozzátette, az Erkel-iskola 2016 óta viseli a boldog iskola címet, s azóta három osztályukban zajlik a boldogságóra-program.

A bemutató óra után a résztvevők eszmecserén és konzultáción vehettek részt.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: