Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Megyei elismeréseket vehettek át a pápai sportolók, sportvezetők

Haraszti Gábor | 2022.05.21.

Veszprémben, a Megyeházán köszöntötték a 2021-ben kiemelkedően szereplő sportolókat, valamint átadták a Tüskés Endre-díjakat is. Az ünnepségen hat pápai részesült elismerésben.

A világjárvány miatt csaknem két és fél év elteltével rendezte meg ismét hagyományos sport díjátadó gáláját a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Veszprém Megyei Sportszövetség. A Megyeháza Szent István-termében rendezett ünnepségen Molnár Péter, a Veszprém Megyei Sportszövetség elnöke köszöntötte a megjelent sportvezetőket, edzőket, sportolókat – írja a vehir.hu.

Elsőként a 2004-ben alapított Tüskés Endre-díjakat adták át, a rangos elismerést a pápai kosárlabdasport kiemelkedő alakja, Vajda József vehette át a névadó fiától, Tüskés Pétertől.

Az év sportolója díjakat a hagyományoknak megfelelően az összes korosztályban külön-külön osztották ki. Gyermek kategóriában a fiúknál a pápai Delta Íjászegyesület versenyzőjét, Szórádi Tóth Mirkót választották a 2021-es esztendő legjobbjának, míg a szenioroknál szintén a pápai íjászegyesület sportolója, Süle István kapott díjat.

A speciális sport kategóriában az idei évben a Balla DSE sportolói közül, Czinkán Olivér, Pente Anita és Pente Kevin részesült jutalomban.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.26.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: