Idén utoljára utazik idegenbe a Perutz FC

162
Fotó: Haraszti Gábor

Felszabadult játékot hozhat a Perutz FC idei szezonjának utolsó idegenbeli találkozója, hiszen a házigazda Kelen az előző fordulóban matematikailag is bebiztosította bennmaradását, és az is eldőlt, hogy a pápaiak közvetlenül az élmezőny mögött zárnak.

A Gyirmót FC Győr II. ellen szezonbéli 16. sikerüket aratták a pápaiak, akik 1-0-ra nyertek. A győzelem lehetett volna jóval magabiztosabb is, ám ezen a napon a befejezésekkel sok gondjuk akadt a játékosoknak. Ebben mindenképp javulást vár Weitner Ádám vezetőedző, akinek csapata ahhoz a Kelenhez utazik, mely jó formában van, legutóbbi négy meccsén veretlen maradt és nyolc pontot gyűjtött. Harmati Tamás tanítványai szeretnének győzelemmel búcsúzni közönségüktől és visszavágni az őszi 2-1-es vereségért, ám ehhez a vendégeknek is lesz egy-két szava.

– Fontos volt a múlt heti győzelem, a héten minden munkát elvégeztünk, amire szükségünk volt. A Kelen az őszi találkozón jó benyomást tett rám, stílusos, fiatal csapat, jó edzővel, szóval nehéz meccs lesz, de szeretnénk szépen lezárni az idei idegenbeli menetelésünket – nyilatkozta a Perutz edzője.

A pápaiaknál a hetek óta sérültek közül senki nem jött rendbe, Németh Bence, Szigeti Ákos, Hajnal Gergely és Mogyorósi Bálint sem tud pályára lépni, eltiltott nincs. A 17 órakor kezdődő bajnokit Hartung Vilmos vezeti.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!