Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Minden lehetőségét elpuskázta a Perutz

Haraszti Gábor | 2022.05.22.

Gólnélküli döntetlennel ért véget a Perutz FC számára az NB III-as labdarúgó-bajnokság 37. fordulója. Weitner Ádám együttese több ziccert is kidolgozott, kapufát is lőtt, ám az ellenfél kapusának eszén nem tudott túljárni.

A mérkőzés első eseménye egy elmaradt tizenegyes volt, a 9. percben Kalász tűnt el a védők gyűrűjében gyanús körülmények között, de a játékvezető sípja néma maradt. A 17. percben Oláh átlövését tolta oldalra Zima, aki negyedórával később Szilágyi gurítására is leért. A második félidőben Hanzl állt közel a gólhoz, próbálkozását a Kelen kapusa ismét hárította. A 65. percben egy szögletet követően Nagy Zalán tekerésénél már verve volt a hálóőr, ám a gólvonalon álló Kertai tisztázott. Ezután egy bal oldali beadásnál Szilágyit buktatták az ötösnél, a játékvezető továbbot intett. A 87. percben egy kontrából Borbély húzott el a bal oldalon, lövését Dénes oldalra ütötte. A 90. percben Oláh lőtt a bal kapufára, majd egy sarokrúgás után Zsirai fejesénél mutatott be bravúrt Zima, így maradt a gólnélküli döntetlen.

Kelen SC – Perutz FC 0-0

Weitner Ádám: A kidolgozott helyzeteink alapján sokgólos győzelmet kellett volna aratnunk. Jól játszottunk, sokat elmond a játékunkról, hogy az ellenfél legjobbja a kapus volt. Úgy gondolom, a büntetőterületen belül a játékvezető két alkalommal is túlzottan nagyvonalú volt a hazai védőkkel szemben, egyik szituációnál sem ítélt tizenegyest. Sajnálom a srácokat, mert mindenki szívvel-lélekkel küzdött.

Harmati Tamás: Számunkra ebben a mérkőzésben az egy pontnál nem volt több. Minőségben nem tudtuk felvinni azt a pályára, amit szerettünk volna, viszont a szívünk a helyén volt, próbáltunk fegyelmezetten védekezni még akkor is, amikor nagy nyomás alatt volt a kapunk.

Kelen SC: Zima – Kertai, Módly (Erdei 64.), Borbély, Lustyik, Kádár (Balogh 75.), Simon, Szamosi (Wild 73.), Pintér, Rétyi (Egyed 46.), Soós (Tímári 46.). Edző: Harmati Tamás.

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Bence, Zsirai, Szalai (Gasztos 80.) – Hanzl, Katona (Iványi 80.), Kalász (Márton 75.), Nagy Z., Szilágyi (Rátonyi 87.) – Oláh. Edző: Weitner Ádám.

A pápaiak hazai környezetben zárják az idényt, május 29-én 17 órai kezdéssel az ETO Akadémia lesz az ellenfél.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: