Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Jól helytállt a világbajnokságon Németh Máté

Haraszti Gábor | 2022.05.23.

Május 15-28. között Észtországban három korosztályban rendezik a teke-világbajnokságot. A legrangosabb nemzetközi eseményen egy pápai fiatalembernek, Németh Máténak is szoríthattunk, aki egyéniben a tizedik helyen végzett.

A Nemzetközi Szövetség (WNBA-NBC) U18-as, U23-as és felnőtt korosztályokban hirdette meg a bajnokságot, melynek az észtországi Elva városa ad otthont. A Pápai Vasas saját nevelésű, ma már a Győr-Szol TC szuperligás csapatát erősítő Németh Máté egyéniben, tandem mixben (vegyespáros) és csapatban indult, versenyszámai pedig nemrég véget is értek.

A magyarok a csapatversenyben egy rendkívül kiélezett, szoros küzdelem után a hatodik helyen végeztek, Máté 610 fát ütött, amivel bekerült az egyéni döntőbe. A versenyzőnek a tandem mix kategóriában László Kata oldalán nem sikerült a továbbjutás, egyéniben viszont 620 fás eredménnyel a legjobb 24 tekés közül a 10. helyet szerezte meg, ami azt jelentette, hogy összetettben 1230 fával a 14. pozícióban zárta a 2022-es világbajnokságot.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: