Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Óriáskép és buborékfújó rekord a Szivárvány óvodában

Pintér-Papp Eszter | 2022.05.26.

Vidám gyerekdalok, színes szappanbuborékok, óriási festmény, zumba, lufik és sok-sok boldog kisgyermek – néhány szóval így foglalhatjuk össze a Pápai Városi Óvodák Szivárvány Tagóvodájának ma délutáni gyermeknapi családi délutánját.

A családokat a program első részében a RépaRetekMogyoró zenekar interaktív műsora szórakoztatta, majd egy színesen csillogó rekordkísérletnek lehettek részesei az ovisok, testvéreik és szüleik, amikor több százan egyszerre fújtak szappanbuborékot az óvoda udvarán. Miközben a színes szappanbuborékokat tovalibbentette a kellemes tavaszi szellő, a vidám csapat már az óvoda épülete mögötti aszfaltos területen szorgoskodott, nagy papírokon mindenki elkészíthette a saját festményét, melyet végül egy hatalmas közös képpé állítottak össze. Aki még nem volt fáradt, a festés után zumbázhatott. A rendezvény végén az óvoda tetejéről színes lufik ereszkedtek alá, melyeket a gyerekek lelkesen próbáltak elkapni, és aki sikerrel járt, haza is vihette lufiját.  

Kovács Helga tagóvoda-vezetőtől megtudtuk, első alkalommal szerveztek gyermeknap alkalmából családi délutánt. – Ez egy különleges alkalom, ahol a gyerekek a családok bevonásával vehettek részt interaktív koncerten, majd örömmel fújták a buborékokat és a családi festésnek, valamint a zumbának is nagy sikere volt – mondta a tagóvoda-vezető, akitől azt is megtudtuk, a fenntarthatóság ezen a rendezvényükön is megjelent, hiszen a festés során a díszítéshez használt mintákat hulladék újrahasznosításával készítették. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: