Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Több száz nyugdíjas majálisozott

Pintér-Papp Eszter | 2022.05.27.

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete a város egyik legnagyobb civil szervezete. Nagy rendezvényeiken alkalmanként három-négyszázan vesznek részt, mindig jó hangulatban, igazi baráti társaságként szórakoznak együtt az egyesület tagjai. A vezetőség ma délután a hagyományos Nyugdíjas Majálisra várta a szórakozni, kikapcsolódni vágyó nyugdíjasokat – köztük ógyallai vendégeket is – a Malom tóhoz.

A rendezvényen megjelenteket elsőként Unger Tamás alpolgármester köszöntötte, hangsúlyozva, hogy végre újra van lehetőség arra, hogy egy ekkora közösség kötetlenül, finom ételek, italok, zene és tánc mellett lehet együtt. – Mindig jó ide jönni, mert Önök olyan jó hangulattal tudnak egymással beszélgetni, táncolni, zenét hallgatni, hogy itt mindenki jól érezheti magát. Mindig jó érzéssel, kellemes élményekkel gazdagodva távozunk innen – mondta az alpolgármester.

Dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntőjében szintén azt hangsúlyozta, hogy a nyugdíjas-egyesület rendezvényein mindig jó hangulat uralkodik és öröm ebben a közösségben lenni. A városvezető meghívta az egyesület tagjait egy jövő péntek délutáni, külső-várkerti szabadidőparkban tartandó rendezvényre.

Az ízletes ebéd után dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő is köszöntötte a majálisozó nyugdíjasokat, jó szórakozást kívánva a rendezvényen résztvevőknek.

Baán Éva, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete elnöke a Médiacentrumnak elmondta, nagy öröm, hogy három év után végre újra majálist tarthatnak, hiszen az elmúlt évben a korlátozások feloldását követően csak juliálist szervezhettek. – Tagságunk számára fontos, hogy megszervezzük közösségi rendezvényeinket, amelyek a járvány időszakában erősen korlátozottak voltak. Az idei évben a rendezvényeink közül már megrendezhettük a nőnapot, igaz, akkor még zene és tánc nélkül, de most végre korlátozások nélkül lehetünk együtt, úgy, ahogy éveken át megszokhattuk. Nagy öröm számunkra, hogy végre ógyallai vendégeink is lehetnek, akikkel már négy éve nem találkozhattunk – mondta az elnök, akitől azt is megtudtuk, a mai majálison 320 nyugdíjas szórakozott együtt.     





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: