Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Döntetlen hazai vízben

Haraszti Gábor | 2022.05.28.

Egy végletekig kiélezett, izgalmas mérkőzéssel folytatta a Dunántúli Vízilabda Liga gyermek I. bajnokságának rájátszását a Pápai SE. Pólósaink a budapesti Oázis Sport Nonprofit Kft. együttesével 8-8-as döntetlent játszottak.

Az alsóházi rájátszás második fordulójában a harmadik mérkőzésen voltak érdekeltek a pápai vízilabdázók, akik az előző körben a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában egy győzelmet és egy vereséget szereztek. Az Oázis ellen volt esély a jó eredmény elérésére, hiszen az alapszakaszban sikerült már két vállra fektetni őket.

Az első negyedet követően 2-2 állt az eredményjelzőn, a második etapban az ellenfél csapatából Váradit nem tudták tartani, aki egymaga három gólt lőtt, a félidőben 6-4 volt az állás. A harmadik negyedben jobban játszott a Pápa, Fabijancic Ádám két találatával sikerült kiegyenlíteni, így a döntés az utolsó felvonásra maradt. Sokáig úgy tűnt, Váradi ötödik góljával a fővárosiak megnyerik a meccset, ám 39 másodperccel a bajnoki vége előtt Szabó Mátyás akciógólt szerzett, beállítva a 8-8-as végeredményt. Ezzel a remivel a PSE a harmadik helyen áll a csoportban.

Cseh László: Az alapszakaszban sikerült már legyőznünk az Oázist, mely három új játékossal érkezett a mai meccsre. Igazságosnak mondható az eredmény, többgólos hátrányból visszajöttünk, sőt még labdánk volt a győzelemért is, sajnos mellé ment a dobás.

Pápai gólszerzők: Fabijancic Ádám 3, Szabó Mátyás 3, Kis Ármin 1, Preiczer Ákos 1. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: