A védekezést segíti az ESZI alapítványa

870

Az Időskorúak Szociális Ellátásáért Alapítvány kuratóriuma márciusban úgy határozott, hogy az év hátralévő időszakában az alapítvány számlájára befolyt összeget a koronavírus-járvány elleni védekezéssel kapcsolatos kiadásokra fordítja.

Szalainé Tihanyi Andreától, Pápa Város Egyesített Szociális Intézménye intézményvezetőjétől megtudtuk, az alapítvány számlájára azóta befolyt összeg ötmillió forint. Az adományozók közt helyi cégek, vállalkozások, magánszemélyek, városi tisztségviselők és önkormányzati képviselők is vannak.

Az intézményvezető hangsúlyozta, az alapítvány célja a Pápán élő rászoruló időskorúakról való gondoskodás, az ESZI által végzett szociális feladatok, az intézmény ellátottjainak, valamint az önkormányzat szociális feladatainak támogatása.

A koronavírus-járvány idején az ESZI feladatai jelentősen megnövekedtek. Ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen támogatást nyújt az alapítvány, mely továbbra is várja a nagylelkű támogatásokat.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!