Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Apró talpak a külső-várkerti szabadidőparkban

Pintér-Papp Eszter | 2022.05.28.

Ma délután ismét benépesült a külső-várkerti játszótér és szabadidőpark, ahol gyermeknap alkalmából egészen 19.30-ig AprótalParty várja a családokat sok-sok játékkal, mókával és kacagással.

A szervezők arra törekedtek, hogy a rendezvényen a legkisebbektől kezdve minden korosztály megtalálja a neki legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget. A kicsiket Baba-mama kuckó várja a szabadidőpark közepén álló épületben, a nagyobbacskák a mesés játékpark játékainál vagy a mászófalon ügyeskedhetnek, de van hintapark, buborékparti és lufihatogatás is. Nagy sikere van az Eurobungee-nak, ahol a gyerekek olyan magasra ugorhatnak, hogy madártávlatból is megcsodálhatják a város legújabb szabadidőparkját, és a gólyalábas hökkentés is sok érdeklődőt vonz. A sátrak alatt parti- és csapatjátékok várják a játékos kedvű gyerekeket és felnőtteket, a pumpapályán pedig a program során több alkalommal is extrémsport-bemutatót láthatnak az érdeklődők.

Cseh-Müller Orsolya, a Jókai Mór Művelődési Központ közművelődési szakembere a Médiacentrumnak elmondta, Pápa Város Önkormányzatának „…mint vízbe dobott kavics…” elnevezésű projektje keretében valósították meg a gyermeknapi programot. – Ez egy közösségi gyermeknap és igyekeztünk a programokat is úgy összeállítani, hogy minél több olyan játéklehetőség álljon az érdeklődők rendelkezésére, ahol együtt játszhatnak szülők, nagyszülők, gyerekek, egyszóval minden generáció – mondta Cseh-Müller Orsolya, aki azt is hangsúlyozta, a külső-várkerti szabadidőpark és játszótér kiváló rendezvényhelyszín, ahol számos játék és mozgáslehetőség mellett pihenőterületek, rekreációs lehetőségek is rendelkezésre állnak, amelyeket önmagukban is használhatnak az érdeklődők. A szervezők a helyszínen adott lehetőségeket egészítették ki még sok-sok játékkal és szórakozási lehetőséggel.

Az AprótalParty már javában tart, azonban még senki nem késett le semmiről, a szervezők 19.30-ig várják a kicsiket és nagyokat, fiatalokat és már kicsit régebben fiatalokat.     





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: