Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Színes programok a Várkertfürdő gyermeknapján

Babos Petra | 2022.05.29.

A Várkertfürdő gyermeknap alkalmából színes programokkal, vidám játékokkal várta ma délután a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt. A több állomásból álló feladatsort a Várkertfürdő animátorai állították össze.

Az ügyességi próbatételek között szerepelt  labdagurítás,  célba dobás,  akadálypálya, hulahopplasszó,  vízipisztollyal való lövés és az ugráló pingponglabda feladat, amelyben a labdát pohárról pohárra kellett átfújni.

A gyerekeknek a hat feladatból legalább ötöt teljesíteniük kellett ahhoz, hogy ajándék jégkrémet kaphassanak. Az ügyes kezű apróságok színezhettek és rajzolhattak, emellett csillámtetoválást is készíttethettek.

Gőgösné Puzsoma Brigitta családjával Pérről érkezett. Mint mondta, a gyerekek a gyermeknap alkalmából ajándékba kapták, hogy eljöttek a Várkertfürdőbe.

– Nagyon jól érezzük magunkat. Ha a pápai fürdőbe jövünk, mindig reggeltől zárásig itt vagyunk. Sejtettük, hogy a mai napra készülnek a fürdő dolgozói gyermeknapi meglepetéssel, a kicsik minden állomáson végigmentek, kipróbálták a játékokat, amit elmondásuk szerint élveztek – tudtuk meg a fiatal hölgytől.

A pápai Márczis Kevin elmondta, jó volt a gyereknapi program, legjobban a célba dobás és a vízipisztolyos játék tetszett neki, de minden feladatot kipróbált.

A Várkertfürdő gyereknapi programját aszfaltrajzverseny is színesítette.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: