Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Pünkösdi programot szervez a cigány nemzetiségi önkormányzat

Babos Petra | 2022.05.30.

Ülésezett ma délelőtt a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. A testület tagjai elfogadták a 2021. évi gazdálkodásról szóló beszámolót, valamint jóváhagyták a 2021. évi pénzügyi ellenőrzés tapasztalatairól szóló beszámolót is. A tagok módosították a 2022. évi költségvetésről szóló határozatot, melyre azért volt szükség, mert a PVCNÖ tagjai részére a 2022. évi költségvetésből a 2022. január 1. és június 30. közötti időszakra tiszteletdíjat állapítottak meg.

Módosították az alapító okiratot is, hiszen április 1-jétől egy fő közfoglalkoztatottat foglalkoztatnak, többek között az önkormányzat működésével kapcsolatos hivatalon kívüli ügyintézést igénylő ügyviteli, kézbesítési feladatok ellátása érdekében.

Kozák János elnök elmondta, június 4-én, szombaton pünkösd alkalmából bált szerveznek az egyik helyi vendéglátó egységbe. Az est során a zenét Gyémi szolgáltatja, de lesz meglepetés vendég is. A zenés-táncos mulatságra 1,1 millió forintot különítettek el. Másnap, június 5-én folytatódik a program, akkor a Sekina Gyülekezet rendezvényén vesznek részt az érdeklődők a volt Vaszari Hunyadi Termelőszövetkezet épületében. 




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: