Vidám gyermeknap az evangélikus óvodában

1141
Fotó: Pintér Ádám

A Csodavár Evangélikus Óvoda ma családi nappal ünnepelte a gyermeknapot. A program különlegessége, hogy az óvodába járó gyermekeken és családjaikon kívül a következő nevelési évre felvett leendő ovisok is meghívást kaptak, így már ők is együtt szórakozhattak leendő ovistársaikkal.

Az óvoda udvarán sok-sok szórakozás várta az apróságokat, nagy sikere volt a légvárnak, a vattacukornak, a kreatív foglalkozásoknak és elmaradhatatlan programelem volt a csillámtetoválás. Az ovis néptáncosok nagy tapsot kaptak bemutatójuk után, de a legnagyobb érdeklődés a Lupo-K9 Kutyaiskola haladó csoportjának bemutatóját kísérte.

Kocsis Szabina, a gyermeknap szervezője a Médiacentrumnak elmondta, csodálatos délutánnal várták a gyerekeket és a szülőket és nagy örömmel látta, hogy nagyon sokan elfogadták a meghívásukat erre a családi délutánra.  

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!