Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Év végi koncert megható búcsúval

Horváth Andrea | 2022.06.01.


Két telt házas hangversenyen léptek fel az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusai a Jókai Mór Művelődési Központban. Orbán Judit vezetésével a Minikórus, Mészárosné Varga Veronika vezényletével a tagozatos nagykórus és Kindertné Surányi Lívia és Nemeréné Fejes Emília irányításával a Nótafa kórus változatos repertoárral készült az alkalomra. Kodály- és Bárdos-művek, musicalrészletek is felcsendültek.
A hangverseny különösen fontos alkalom volt Kindertné Surányi Lívia számára, hisz 40 éves pályafutására tette fel a koronát a jól sikerült koncert. Az elismert, népszerű, sokak által szeretett pedagógus elmondta, hogy hivatása nagyon sok örömet jelentett számára és boldog, hogy az Erkelben dolgozhatott négy évtizeden át.
A Kiss Kata Zenekar is fellépett a koncerten, hisz régóta jó kapcsolatot ápolnak az iskolával, volt közös szereplésük, lemezfelvételük is. A zenekar vezetője hisz abban, hogy vannak emberek, akiknek találkozniuk kell, számára az erkeles pedagógusok ilyenek, különösen igaz ez Kindertné Surányi Líviára, akit második édesanyjaként szeret.
A műsort hangszeres muzsika színesítette, a csengettyűsök mellett szereplési lehetőséget kaptak azok a diákok, akik a Bartók AMI növendékeiként jól szerepeltek országos versenyeken: Mógor Dávid, Mógor Dorka és Győrffy Huba. Mógor Dávid már búcsúzik az iskolától, hisz nyolcadik osztályos, kiemelkedő teljesítményét Kálmán Frigyes-díjjal ismerte el az intézmény.


  • Friss hírünk
    ZENE

    A nyelvi határokat átlépő popdíva

    A flamand és szicíliai felmenőkkel rendelkező kanadai énekesnőt, Lara...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: