Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A Kossuth utca közlekedési rendjéről egyeztettek

Huszár Hajnal | 2022.06.02.

Az önkormányzat következő testületi ülésén tervezi módosítani a belváros közlekedési rendjéről szóló rendeletét. Ezzel kapcsolatban hívta egyeztetésre a városvezetés a Kossuth utca és a többi belvárosi utca lakóit, üzlettulajdonosait, a vendéglátóhelyek és ételkiszállítók képviselőit. A Városházán tartott megbeszélésen dr. Áldozó Tamás polgármester arról szólt, hogy a kamerarendszer már kiépített elemeinek felvételei azt igazolják, hogy sokan a közlekedési táblák és szabályok megsértésével közlekednek. A Kossuth utcára telepítendő kamerák szolgálatba állásával ott is büntetés vár a szabálysértőkre.

Az egyeztetésen főként az üzlettulajdonosok tették fel kérdéseiket az áruszállító járművek Kossuth utcai közlekedésére vonatkozóan. A városvezető hangsúlyozta, nem a vállalkozások ellehetetlenítése és a bírságolás a cél, hanem az, hogy mindenki számára praktikus, betartható és egyértelmű szabályok szerint alkossák meg a rendeletet.

A megbeszélés alapján készül majd a rendelettervezet, melyet az önkormányzat újabb egyeztetésen kíván megosztani az érintettekkel.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: