Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Éremosztó a Vasasnál

Haraszti Gábor | 2022.06.04.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Vasas SE csapata megnyerte az NB II-es tekebajnokságot. A játékosok és a vezetőség éremosztót rendezett, ahol a szurkolók egy részével családias hangulatban idézték fel a szezon legemlékezetesebb pillanatait.

Tizenöt győzelemmel és hét vereséggel a Pétet megelőzve hódította el a bajnoknak járó serleget a Vasas, mely nem kis meglepetésre már hazaköltözése utáni első szezonjában feljutást ünnepelhetett. Az éremosztón néhány játékost arról kérdeztünk, hogy élték meg ezt a 22 fordulót és mire lehetnek képesek az NB I-ben.

Rieger Zsolt: Nyáron Úrkútról érkeztem, egy nagyon jó csapatba kerültem. Ősszel csak két vereségünk volt, jól ment a játék, aztán amikor a csoport élére kerültünk, becsúszott egy-két nem várt vereség, de összességében úgy érzem, megérdemelten lettünk bajnokok. Köszönjük a szurkolóink biztatását, akik nemcsak a Makkai Miklós-tekecsarnokban, hanem idegenben is nagyszerű hangulatot teremtettek.

Bódai Ferenc: Úgy indultunk neki a bajnokságnak, hogy szeretnénk minimum a középmezőnyben végezni, és ha a többi meccs számunkra kedvezően alakul, akár még a dobogót is elcsípni. Ehhez képest bajnokok lettünk, bár egészen az utolsó mérkőzésig nem vehettük száz százalékra a sikert. Várható volt, hogy a Péttel és a Szentgotthárddal vívunk majd nagy csatákat, de ha kicsivel is, mi voltunk a jobbak. Az NB I nehezebb lesz, ott is minimum a középmezőny a cél.

Vörös Bence: Ősszel egész jól jöttek az eredmények és a hazai pályát is jól tudtuk megjátszani. Tavasszal sajnos nekem nem ment úgy a játék, ahogy szerettem volna, az általam remélt fák elmaradtak, de bízom benne, hogy egy jó nyári felkészüléssel ismét tudok segíteni a csapatnak a jó szereplés elérésében.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: