Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Viharkárok Pápán és környékén

Pintér-Papp Eszter | 2022.06.06.

Az elmúlt két napban több esetben is riasztották a pápai tűzoltókat vihar okozta károk elhárításához, tájékoztatta hírportálunkat Szolgainé Soós Gabriella tűzoltó alezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivő-helyettese.

Vasárnap a Szövetkezet utcában egy kidőlt fa miatt kellett beavatkozniuk a katasztrófavédelem munkatársainak, az elmúlt éjszakai vihar pedig három alkalommal adott feladatot a lánglovagoknak. Pápán a Kossuth utcán egy épület pincéjéből kellett eltávolítani az ott összegyűlt vizet, Lovászpatona közelében egy kidőlt fát távolítottak el az útról, a Korona utcai körforgalom közelében pedig egy leszakadt faág miatt kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak.

Olvasóink jelezték, hogy a Várkertben is okozott károkat a vihar, faágak törtek le, és a nagy mennyiségű eső – mely helyenként kisebb tavakat alkotott a Várkertben – sok helyen kimosta a futókör mulcs borítását.

A Várkertben, a Várdomb mellett azonban egy ennél veszélyesebb helyzettel is találkoztunk. Egy erősen megdőlt, elszáradt fát csak a mellette lévő társai tartanak. Az arra sétálóktól úgy tudjuk, ezt a fát nem a hétvégi viharok rongálták meg. 

  





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: