Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Nem egyezett bele a halasztásba a Perutz ellenfele

Haraszti Gábor | 2020.11.07.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a koronavírus megbetegedések miatt erősen tartalékosan utazik Agárdra a Perutz FC.

– Sérült a fair play – mondta a pápaiak vezetőedzője, Lengyel Ferenc annak kapcsán, hogy a sok hiányzó miatt kért halasztási kérelmüket a Gárdony-Agárd vezetősége nem fogadta el. A sárga-kékeknél meghatározó játékosok estek ki a pandémia miatt, a kötelező karantén után mindössze tíz mezőnyjátékos és egy kapus állt a szakvezető rendelkezésére, aki a megfogyatkozott keretnek mindössze öt edzést tudott tartani a héten.

– Utánpótlás játékosokkal kiegészülve igyekszünk jó eredményt elérni Agárdon, ám a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es csapatánál is sok a beteg, többen is karanténban vannak, így tovább szűkültek a lehetőségeink – ismertette a jelenlegi helyzetet a tréner. – Szomorú vagyok ellenfelünk döntése miatt, csak zárójelben szeretném megjegyezni, hogy csapatunkat az idei kiírásban ezidáig négy alkalommal keresték meg halasztás, helyszín- vagy időpontváltoztatás miatt, ezeket kivétel nélkül elfogadtuk.

A kezdő sípszó előtt 18 ponttal a 12. helyen áll a pápai csapat, míg vasárnapi vendéglátója a 15. pozíciót foglalja el 17 gyűjtött egységgel, ebből is látszik, hogy nagyon sűrű a középmezőny.

– Megteszünk mindent, hogy sportemberhez méltóan, emelt fővel hagyjuk el a pályát – folytatta a szakvezető. – Le a kalappal a játékosok előtt, akik minden nehézség és hátráltató tényező ellenére itt vannak és teszik a dolgukat. Ami a vasárnapi találkozót illeti, nehéz higgadtan beszélni az agárdi vezetők döntéséről, kicsit olyan érzésem van, mint amikor a hajótöröttet otthagyják az óceán közepén. Egy biztos, nem feltartott kézzel lépünk pályára, nem keresünk kibúvókat, az első perctől az utolsóig hajtunk a győzelemért.

A találkozót november 8-án 13:30-tól rendezik az Agárd Parkerdő Sportpályán.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: