Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

5000 vendég a pünkösdi hétvégén

Huszár Hajnal | 2022.06.08.

Szomorú képet mutatott ma a Várkertfürdő strandja, az alig 20 fokos, esőre álló időben csak néhány vendég merészkedett ki a strandra. A pünkösdi hosszú hétvégén azonban nagyon sokan választották szabadidejük eltöltésére a Várkertfürdőt.

Nagy Zsolttól, a létesítmény vezérigazgatójától megtudtuk, a hosszú hétvégén a kissé változékony, de alapvetően nyárias időben szombaton és hétfőn 1200-1200 vendéget fogadtak, vasárnap pedig 2500-an látogattak el a pápai fürdőbe. A strand minden medencéje és csúszdája működött, kinyitott a büfé és a tengerparti hangulatot idéző plázst is megnyitották a fürdőzők számára. Ez a vendéglétszám ugyan nem éri el a 2019-es rekordot, amikor pünkösd hétfőjén 4200 vendég lubickolt a medencékben, de biztató szezonkezdetnek számít.

A strandot egyébként május utolsó hétvégéjén nyitották meg, az a hétvége a rossz idő miatt szerény eredményt hozott, de a pápai fürdőben igazán mindig a tanévzárást követően indul meg a nagy vendégforgalom. A létesítmény vezetője most is erre számít, felkészülten várják a kikapcsolódni vágyókat.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: