5000 vendég a pünkösdi hétvégén

237
Fotó: HuHa

Szomorú képet mutatott ma a Várkertfürdő strandja, az alig 20 fokos, esőre álló időben csak néhány vendég merészkedett ki a strandra. A pünkösdi hosszú hétvégén azonban nagyon sokan választották szabadidejük eltöltésére a Várkertfürdőt.

Nagy Zsolttól, a létesítmény vezérigazgatójától megtudtuk, a hosszú hétvégén a kissé változékony, de alapvetően nyárias időben szombaton és hétfőn 1200-1200 vendéget fogadtak, vasárnap pedig 2500-an látogattak el a pápai fürdőbe. A strand minden medencéje és csúszdája működött, kinyitott a büfé és a tengerparti hangulatot idéző plázst is megnyitották a fürdőzők számára. Ez a vendéglétszám ugyan nem éri el a 2019-es rekordot, amikor pünkösd hétfőjén 4200 vendég lubickolt a medencékben, de biztató szezonkezdetnek számít.

A strandot egyébként május utolsó hétvégéjén nyitották meg, az a hétvége a rossz idő miatt szerény eredményt hozott, de a pápai fürdőben igazán mindig a tanévzárást követően indul meg a nagy vendégforgalom. A létesítmény vezetője most is erre számít, felkészülten várják a kikapcsolódni vágyókat.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!