Színes programok a munkácsys diáknapon

658
Fotó: Babos Petra

A Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola diákönkormányzata évente megszervezi a diáknapot, melyen az intézmény minden osztálya részt vesz. 

Iványi Andrea, a diákönkormányzat munkáját segítő tanár a Médiacentrum kérdésére elmondta, a mai diáknapra szabadtéri programokat terveztek – kerékpározás, bográcsozás, kinti játékok -, de sajnos az esős időjárás közbeszólt.

– Ennek ellenére igyekeztünk színes programokat összeállítani erre a napra, volt activity, számháború, retró játékok, vetélkedő és kézművesjátszóház. A diáknapon egy mini Exatlon pályát is felállítottunk a tornateremben, ez nagyon népszerű volt a tanulók körében. Voltak olyan osztályok is, akik kirándulni mentek Győrbe, Herendre vagy éppen a sportcentrumba tettek látogatást. Nagy örömünkre, a szülők a főzésben aktívan részt vettek, van, aki otthon főzték meg a diákoknak az ebédet, de vannak, akik az iskola kiskonyhájában készítettek lángost, paprikás krumplit, hot-dogot és palacsintát – tudtuk meg Iványi Andreától.

Az egész napos jó hangulatú program a kora délutáni órákban ér véget.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!