Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Játékok sokasága a Fő téren

Pintér-Papp Eszter | 2022.06.11.

Ma délutánra játékos forgatag népesítette be a Fő teret. A 30. Pápai Játékfesztivál második napjára igazi játéktérré alakult a Nagytemplom környéke.

Felsorolni is nehéz, hogy mennyi móka és szórakozás várja a fesztiválozókat a Fő téren, így most csak néhányat emelünk ki ezek közül. A szökőkút környékén a humoros akrobatikus világmegváltás sok érdeklődőt vonz, de a hordóból készült ügyességi játékoknál is sokan próbára teszik leleményességüket. Érdekes programja a Fő téri játékparknak az ökolabirintus, de a korábban már látott Recycling állatkert ötletes állatait is sokan megcsodálják. Ahogy eddig minden alkalommal, amikor Pápán vendégeskedik, Paprika Jancsi Csúzlizdájában ma is sokan próbálnak szerencsét és ezernyi csodát rejt a CsupaCsoda játékpark is.

A Játékfesztivál Fő téri helyszínén szórakozók a Rádió Pápa munkatársaival is találkozhatnak.

A Fő téren 18 órakor kezdődik a Bab Társulat A három kívánság című óriásbábos vásári komédiája, 20 óra 30 perckor pedig elkezdődik a mai nap nagykoncertje, a Follow The Flow lép színpadra.

A koncertet követően a Random zenekar szórakoztatja a Fő téri közönséget, majd éjféltől 2 óráig DJ Béci gondoskodik a jó hangulatról.

Az idő csodás, a programok változatosak, még nem késő tehát elindulni a 30. Pápai Játékfesztiválra.     




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: