Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Testvérvárosi örömíjászverseny

Haraszti Gábor | 2022.06.11.

Az íjászsport népszerűsítése, az íjász baráti kapcsolatok ápolása és a nemzetközi kapcsolatok építése céljából a Delta Íjászegyesület a Hagyományok Hegyén örömíjászversenyt rendezett, melyen a házigazdák mellett Schwetzingen és Ógyalla sportolói vettek részt.

Az első lövések előtt Németh Attila, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket és rövid szabályismertetés után kezdetét is vette a megmérettetés. A terepversenyen ügyességi célok mellett 2D és 3D állatalakokat állítottak fel a szervezők, két körben összesen 14 cél várta a résztvevőket. Németh Gabriella, a rendező egyesület alelnöke érdeklődésünkre elmondta, hagyományteremtő szándékkal, a Játékfesztiválhoz kapcsolódva invitálták meg a testvérvárosok sportolóit, a játékos versenyt tradicionális és vadász reflex íjkategóriában rendezték meg. 

– A testvérvárosok képviselői mindig szívesen látogatnak el hozzánk, ilyen alkalmakkor nemcsak íjászkodunk, de megmutatjuk nekik a várost, bekapcsolódunk a Fő téri forgatagba – mesélte az alelnök.  

Az egyesület további tervei között hazai terepverseny, országos bajnokság valamint az augusztusi, szlovén világbajnokság is szerepel.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: