Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Darts: Kapcsándy Márk nyerte a nagydöntőt

Haraszti Gábor | 2022.06.12.

Nyolc selejtezőfordulót követően véget ért a Holdkő Darts Club amatőr versenysorozata. A februárban indult bajnokságon új győztest avattak, Borbély András és Fejes János után ezúttal Kapcsándy Márkhoz került a győztesnek járó trófea.

A Pápai Amatőr Darts Spring Series 2022. nagydöntőjében huszonöt játékos állt tábla elé, az alapszakasz első nyolc kiemeltje közül mindenki ott volt a mezőnyben, számukra a kiemelés is biztosította a főtáblára jutást. Izgalmas, szoros és jó hangulatú mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi, magas kiszállókban és tökéletes körökben sem volt hiány. Az eredményhirdetésen nem csupán a döntő dobogósait, hanem az alapszakaszban kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokat is díjazták.

A döntő győztese, és ezzel a Pápai Amatőr Darts regnáló bajnoka, az első versenysorozatán induló és azt meg is nyerő Kapcsándy Márk lett, aki Mészárics Ábelt győzte le a fináléban, a harmadik helyen Marton Szilveszter és Tunner Gábor osztozott. Az alapszakasz legeredményesebb női játékosának járó elismerést Kapcsándy Dóra kapta, különdíjban részesült Németh Attila (az alapszakaszban legtöbb 180-at dobó játékos), Bodó Bence (az alapszakaszban legtöbb 100 feletti kiszállót dobó játékos), Horváth Tamás (a döntőben dobott legtöbb 180-at dobó játékos) és Bogdán Attila (a döntőben legnagyobb kiszállót dobó játékos). 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: