Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Óriási bulit hozott a Magna Cum Laude

Pintér-Papp Eszter | 2022.06.12.

Nagy várakozás övezte a 30. Pápai Játékfesztivál zárókoncertjét. A Magna Cum Laude nem okozott csalódást, a zenekar fergeteges hangulatot teremtett a zsúfolásig megtelt Fő téren.

A tömeg nagy lelkesedéssel fogadta a zenekart, akik a másfél órás koncert alatt együtt éltek a zenével, énekeltek, tapsoltak és hatalmas ovációval fogadták a mindenki által jól ismert dalokat, köztük a Magna Cum Laude koncertek elmaradhatatlan számait, a Vidéki sanzont, amit Mező Misi a közönség soraiból énekelt végig, és természetesen a Pálinkadalt.

Megható jelenete volt a koncertnek, amikor a zenekar frontembere a közönséghez fordulva megkérdezte, van-e valaki, aki azt tervezi, hogy megkéri a barátnője kezét. Egy fiatalember, Máté jelentkezett és pár pillanat múlva már a színpadon állt barátnőjével, Biankával, akinek a Játékfesztivál közönsége előtt kérte meg a kezét. A fiatal lány igent mondott, és a közönség nagy tapssal kívánt sok boldogságot a fiataloknak.

Az emlékezetes koncert után következett a Játékfesztiválok programjából kihagyhatatlan tűzijáték. A rendkívül látványos égi fényjáték után a színpadon megjelent a jubileumot jelző 30-as szám, majd megkezdődött a 30. Pápai Játékfesztivál záróprogramja, DJ Schneider discója.

Hamarosan véget ér tehát az idei Játékfesztivál, sok-sok játék, szórakozás és móka után búcsúzik a fesztiválozóktól a három helyszín, a Fő tér, a Kékfestő Múzeum és a várkerti játszótér. Reméljük, hogy az elmúlt két év nehézségei után ezután már semmi nem szól közbe, és jövőre találkozhatunk a 31. Pápai Játékfesztiválon!


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.26.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: