Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
A város velünk épül

Új burkolatot kap a vajdai bölcsi parkolója

Huszár Hajnal | 2022.06.16.

Újraaszfaltozzák a Fenyveserdő bölcsőde épületével szemben található parkolót, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósult bölcsődefelújítási és -bővítési projekt részeként. A gépkocsibeálló burkolata az elmúlt időszakban jelentősen megrongálódott, az aszfaltréteg összetöredezett, így szükségessé vált a helyreállítás. A kivitelezők ma vonultak fel a munkaterületre és lezárták a parkolót.

A régi burkolat felbontása után várhatóan a jövő hét elején új kopóréteget húznak be a teljes felületre. A munkálatok idején a Fenyveserdő bölcsőde parkolója nem használható, a kivitelező a gépjárművezetők türelmét és megértését kéri, a munkaterület környékén pedig fokozott óvatosságra int minden arra járót.

A parkoló lezárása érinti a külső-várkerti parkba érkezőket is, hiszen sokan  itt helyezik el autóikat a parklátogatás idejére. Az önkormányzat ezzel kapcsolatban arra figyelmeztetett, a parkba gépjárművel behajtani tilos, csak az engedéllyel rendelkezők használhatják a kiszolgáló utat és a kávézó épülete mellett kialakított parkolót.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: