Új burkolatot kap a vajdai bölcsi parkolója

188
Fotó: HuHa

Újraaszfaltozzák a Fenyveserdő bölcsőde épületével szemben található parkolót, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósult bölcsődefelújítási és -bővítési projekt részeként. A gépkocsibeálló burkolata az elmúlt időszakban jelentősen megrongálódott, az aszfaltréteg összetöredezett, így szükségessé vált a helyreállítás. A kivitelezők ma vonultak fel a munkaterületre és lezárták a parkolót.

A régi burkolat felbontása után várhatóan a jövő hét elején új kopóréteget húznak be a teljes felületre. A munkálatok idején a Fenyveserdő bölcsőde parkolója nem használható, a kivitelező a gépjárművezetők türelmét és megértését kéri, a munkaterület környékén pedig fokozott óvatosságra int minden arra járót.

A parkoló lezárása érinti a külső-várkerti parkba érkezőket is, hiszen sokan  itt helyezik el autóikat a parklátogatás idejére. Az önkormányzat ezzel kapcsolatban arra figyelmeztetett, a parkba gépjárművel behajtani tilos, csak az engedéllyel rendelkezők használhatják a kiszolgáló utat és a kávézó épülete mellett kialakított parkolót.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!