Átadták a Weöres-plaketteket

1103
Fotó: Pintér-Papp Eszter

A Weöres Sándor Általános Iskolában szép hagyomány, hogy minden év végén Weöres-plakettel ismerik el egy pedagógus, egy diák és egy „más személy” iskoláért végzett tevékenységét.

Az iskolában ma délután zárták le a 2021/2022-es tanévet és a tanévzáró ünnepség során adták át a plaketteket.

Pedagógus kategóriában Bödey-Szabó Zsuzsanna érdemelte ki az elismerést. Méltatásában elhangzott, szakmai munkája tanítóként és alsós munkaközösség-vezetőként kiemelkedő, kitartása és odafigyelése példaértékű, aktívan dolgozik az iskola jó hírnevének öregbítésén.

A diákok közül Szabó Izabella tanulmányi eredménye és közösségi munkája elismeréseként vehette át a plakettet. Mint elhangzott, Izabella tanulmányi eredménye nyolc éven át kimagasló volt. Szorgalmas, lelkiismeretes, segítőkész diák, sok feladatot vállalt a közösség életében, ő volt a diáktanács elnöke.

A „más személy” kategóriában évről évre olyan személyeket díjaznak, akik sokat tesznek az iskoláért, a diákokért, de nem pedagógusok és nem tanulók. Ebben a kategóriában Szücs Alexandra iskolatitkárt díjazták, aki nagy felkészültséggel, lelkiismeretesen végzi munkáját, és különösen sok feladat hárult rá a világjárvány idején.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!