Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Átadták a Weöres-plaketteket

Pintér-Papp Eszter | 2022.06.17.

A Weöres Sándor Általános Iskolában szép hagyomány, hogy minden év végén Weöres-plakettel ismerik el egy pedagógus, egy diák és egy „más személy” iskoláért végzett tevékenységét.

Az iskolában ma délután zárták le a 2021/2022-es tanévet és a tanévzáró ünnepség során adták át a plaketteket.

Pedagógus kategóriában Bödey-Szabó Zsuzsanna érdemelte ki az elismerést. Méltatásában elhangzott, szakmai munkája tanítóként és alsós munkaközösség-vezetőként kiemelkedő, kitartása és odafigyelése példaértékű, aktívan dolgozik az iskola jó hírnevének öregbítésén.

A diákok közül Szabó Izabella tanulmányi eredménye és közösségi munkája elismeréseként vehette át a plakettet. Mint elhangzott, Izabella tanulmányi eredménye nyolc éven át kimagasló volt. Szorgalmas, lelkiismeretes, segítőkész diák, sok feladatot vállalt a közösség életében, ő volt a diáktanács elnöke.

A „más személy” kategóriában évről évre olyan személyeket díjaznak, akik sokat tesznek az iskoláért, a diákokért, de nem pedagógusok és nem tanulók. Ebben a kategóriában Szücs Alexandra iskolatitkárt díjazták, aki nagy felkészültséggel, lelkiismeretesen végzi munkáját, és különösen sok feladat hárult rá a világjárvány idején.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: