Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Társadalmi munka a tanösvényen

Babos Petra | 2022.06.18.

A Tapolcafői Kertbarátkör tagjai 2010-ben kezdték el kialakítani a Forrás Tanösvényt, mely azóta az egyik legnépszerűbb kirándulóhellyé vált a környéken. A területet széles körű összefogással és sok munkával lelkes helyi önkéntesek egy csoportja tisztította meg ma délelőtt. A Tapolcafői Kertbarátkör által szervezett akcióhoz több mint harmincan csatlakoztak.

Bali Istvánné, a Tapolcafői Kertbarátkör elnökségi tagja a Médiacentrumnak elmondta, a mai nap a nagytakarítás napja volt a tanösvényen.

– Óriási feladat volt az Örvény-tó és a patak mederének kitisztítása, hiszen már nem nagyon lehetett látni a vizet a sok békalencsétől és a hínártól, sástól. Emellett a fűnyírást, a pihenőhelyek és hidak lefestését is elvégeztük – tudtuk meg az elnökségi tagtól, aki örömét fejezte ki, hogy sokan eljöttek – nemcsak a kör tagjai, hanem a fiatalok és a helyi tornázók is -, hogy segítsenek széppé varázsolni a tanösvényt.

Bali Istvánné hozzátette, a kör soron következő programja jövő szombaton, június 25-én lesz. Akkor rendezik meg a negyedik Döbrési borút nevű programot, amelyre sok szeretettel várják az érdeklődőket.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: