Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Negyed évszázados a PELC III.

Babos Petra | 2022.06.18.

A PELC III. együttesét 1997-ben dr. Kovács Zoltán, dr. Áldozó Tamás, Németh Zsolt, Kovács Ferenc és néhány jóbarát alapította egy focis társaságból. A csapat a mai napon focival, közös főzéssel, beszélgetéssel és tekézéssel ünnepelte 25 éves évfordulóját.

Kovács Ferenc, a PELC III. csapatvezetője a Médiacentrumnak elmondta, hétköznapokon fociztak együtt a Türr István Gimnáziumban, majd jött egy ötlet, hogy mivel többen is játszanak a nagypályán, alakítsanak egy csapatot a körzeti bajnokságba.

– A 25 év során sok minden történt, többek között teremtornákon vettünk részt, ám mégis a legnagyobb büszkeségünk, hogy három évvel ezelőtt megnyertük a megyei bajnokságot. Tavaly másodikak lettünk, az idén nem szerepeltünk annyira jól – tudtuk meg Kovács Ferenctől, aki kiemelte, ez a csapat 25 éve az igazi baráti kapcsolatokból tud építkezni, s reméli, még nagyon sokáig játszhatnak együtt ilyen keretek között.

Kovács Ferenc a jövőt illetően elmondta, jelenleg csapatépítésben vannak, reméli, sok fiatal érkezik majd hozzájuk.

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselőtől megtudtuk, az alapító tagok közé tartozik.

– Nagyon jó társaság gyűlt össze, sokan eljöttek a régi játékosok közül, jó volt újra találkozni. Azt gondolom, amikor pályán vagyunk, nem is annyira az eredmény számít, hanem az, hogy együtt játszunk – emelte ki.

Az évadzáró jubileumi program közös tekézéssel zárult.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: