Nem érinti az utánpótlást a Perutz visszalépése

570
Fotó: pelc.hu

 

Közleményt adott ki a Pápai Egyesített Labdarúgó Club vezetősége, miután kiderült, a Pápai Perutz FC a 2022/2023-as szezonban a megyei első osztályban indul.

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club a Pápai Perutz FC-vel kapcsolatos történésekre reagálva a következő tájékoztatást adja – írja a pelc.hu. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club önálló utánpótlásnevelő egyesület. A Pápai Perutz FC-től és a Pápai Perutz Sport Kft-től független jogi személy. Sem gazdaságilag, sem szervezetileg, sem az infrastruktúrát illetően nem függ azok bajnoki osztályától, szereplésétől.

A PELC körzetközpont- valamint női kiemelt képzési központ besorolása, anyagi forrásai, szakmai irányvonala, partnerkapcsolati rendszere (pl.: MTK Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, Illés Női Akadémia Szombathely…) változatlan marad a pápai partnercsapat szintjétől függetlenül.

A PELC saját lehetőségei maximumával támogatja a felnőtt pápai labdarúgást és érdekelt annak minél magasabb szakmai színvonalában. Kiemelten érdekelt annak rendezett, átlátható és tervszerű működésében. A mindenkori pápai felnőtt labdarúgócsapat bármely bajnoki osztályban való szerepléséhez a PELC képes biztosítani az előírt utánpótlás csapatokat együttműködési megállapodás keretében.

Hajrá Pelc! Hajrá Perutz!

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!