Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Scitec Megateszt: Negyedik helyen végzett Cserkuti Zsófi

Haraszti Gábor | 2022.06.20.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bejutott a Scitec Megateszt 2022. döntőjébe Cserkuti Zsófia. A Budapesten rendezett finálén a Zsoodance TSE vezetője az előkelő negyedik helyet szerezte meg.

A versenyen a szervezők nem a legerősebb embert keresték, hanem azt, aki önmagához képest a legnagyobb pozitív testi változást éri el tizenhat hét alatt. Zsófi edzőjével, Fekete Lászlóval keményen edzett, az utolsó hetekben naponta kétszer, emellett a táplálkozásra is nagyon odafigyelt, ami szembetűnő változásokat hozott a testfelépítésében.

– 8,5 kilogrammot fogytam, a derékbőségem 15,5 centiméterrel lett kevesebb, a combomból is közel hét centiméter ment le, úgy gondolom, amit lehetett, megtettem – mesélte Zsófi. – A döntőn végül a negyedik helyet szereztem meg, amivel meg vagyok elégedve. A versenyen fotózással kezdtünk, majd következtek a mérések, ezután mindenkit zárt ajtók mögött egyesével kiértékeltek. Később tudtam meg, hogy olyan erős volt a női mezőny, hogy nem tíz, hanem tizenhárom hölgy közül kerültek ki a legjobbak. Elégedett vagyok a negyedik hellyel, ez egy nagy önismereti utazás volt, mely során sikerült feszegetni a határaimat.

Zsófi mosolyogva mesélte, hogy az eredményhirdetés után egy hatalmas hamburgerrel ünnepelte meg az elért eredményt, arra a kérdésre pedig, hogy újra belevágna-e, határozott igennel válaszolt.


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2024.03.29.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2009

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: