Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kerek születésnaposok köszöntése a nyugdíjas egyesületnél

Babos Petra | 2022.06.20.

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületénél hagyomány, hogy megköszöntik a 80 év feletti, kerek születésnapjukat ünneplő tagtársaikat. Így történt ez ma délután is, amikor 37 születésnaposnak gratuláltak, s kívántak még hosszú éveket.

– Nagy örömmel köszöntjük fel évről-évre a kerek évfordulós születésnaposainkat, hiszen fontosnak tartjuk, hogy akik ennyi évet megéltek, minden elismerést megkapjanak. Mi egy nagy közösség vagyunk, s azt gondolom, a közösség ereje abban is meg kell, hogy nyilvánuljon, hogy odafigyelünk egymásra és felköszöntjük a szülésnaposokat. A mai napon egy 90 éves, valamint sok 80 és 85 éves tagtársamat köszönthettük. A férfiak egy-egy üveg bort, a hölgyek virágot kaptak az ajándékutalvány mellé – tudtuk meg Baán Évától, az egyesület elnökétől.

A rendezvényen részt vett Unger Tamás alpolgármester is, aki elmondta, mindig szívesen jön a nyugdíjasegyesület programjaira, s a mai napon egy kellemes kötelezettségnek tett eleget, hiszen a 80., 85. és 90. születésnapjukat idén ünneplő tagokat köszönthette. Jó egészséget kívánt minden jelenlevőnek, s azt, hogy vidám hangulatban tudják a következő éveket megélni.

A köszöntések után koccintottak a megjelentek, majd Antal Ferencné Puskásné Tófeji Valéria 80 felett című versét szavalta el. A rendezvény jó hangulatú beszélgetéssel zárult.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: