Megnövekedtek az igények (Híradó 2020.11.09.)

328

Idén lényegesen többen igényelték a szezonális influenza elleni védőoltást mint az előző esztendőkben. Évente átlagosan 1 millió 300 ezer ampulla oltóanyagot biztosít ingyen a kormány, korábban ennek körülbelül 60-70%-a fogyott el, most azonban úgy tűnik, hogy kevésnek bizonyul. Van olyan pápai háziorvos, ahol már nincs védőoltás, ő pótoltást rendelt, de másutt is fogyóban a készlet.

Megnövekedtek az igények (Híradó 2020.11.09.)

Megnövekedtek az igények (Híradó 2020.11.09.)Idén lényegesen többen igényelték a szezonális influenza elleni védőoltást mint az előző esztendőkben. Évente átlagosan 1 millió 300 ezer ampulla oltóanyagot biztosít ingyen a kormány, korábban ennek körülbelül 60-70%-a fogyott el, most azonban úgy tűnik, hogy kevésnek bizonyul. Van olyan pápai háziorvos, ahol már nincs védőoltás, ő pótoltást rendelt, de másutt is fogyóban a készlet.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, November 9, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!