Szünetel a fogszabályozás a szakrendelőben

427
Fotó: Pixabay

„Tájékoztatom a fogszabályozás szakrendelésen kezelés alatt álló, illetve a kezelés megkezdésére váró betegeinket, hogy 2022.07.01-től kezdődően intézményünkben a fogszabályozás szakrendelés szünetel 2023.06.30-ig – olvasható dr. Havrilla Gyula, a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő főigazgatójának nemrég kiadott közleményében.

A szüneteltetés ideje alatt az NNK az alábbi szolgáltatókat jelölte ki az ellátásra: Pápa 3. és 5. számú fogorvosi körzethez tartozók számára: Centrum-Dent Bt., Veszprém, Nap u. 5. Pápa 1. és 6. számú fogorvosi körzethez tartozók számára: M+R 2003 Kft., Veszprém, Áchim A. tér 9. földszint 1. Pápa 2. és 4. számú fogorvosi körzetbe tartozók számára: Orthodent-Nim Kft., Veszprém, Arany J. u. 16.  

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!