Itt a nyár, irány a pápai Várkertfürdő!

324
Fotó: Varga András

Úgy tűnik, júniusra végérvényesen beköszöntött a nyár, ezt mutatja a hőmérő és ezt mutatják a pápai Várkertfürdő látogatószámai is. Mint Nagy Zsolt vezérigazgató elmondta, hétköznapokon is több százan váltanak jegyet, hétvégén pedig elérik a több ezres létszámot is. A fürdőkomplexum minden része működik, nagyon kedveltek az élményelemek és a plázs is.

Komoly fejlesztéseken van túl a pápai Várkertfürdő. Ezek mind azt szolgálták, hogy több vendég látogasson e a létesítménybe, sőt, már a drágább szolgáltatásokat igénybe vevők számára is kínálnak lehetőségeket. Ahogy a nyár beköszöntött, mindez számokban is megmutatkozott.

-Szerencsésen alakult az időjárás júniusban, hétvégén mindig meleg volt, túl vagyunk az első, talán kánikulai hétvégi napon is. Az elmúlt vasárnap nagyon szép idő volt, vendéglátogatottságban meghaladtuk a 3.000 főt, ami nálunk kiemelkedő létszámnak számít – mondta Nagy Zsolt.

Elkészült a plázs, amit már ki is próbálhattak a látogatók, az önkiszolgáló étterem mellett pedig hamarosan à la carte rész is indul. A vezérigazgatótól azt is megtudtuk, több intézménnyel is sikerült megállapodniuk, így a városban szervezett nyári táborok kedvelt programja a fürdőlátogatás, de az úszótáborok nyolc turnusa is teltházzal működik egész nyáron.

Nagy Zsolt hozzátette, a már bejáratott nyári programokat idén is megtartják. Készülnek az augusztusi szülinapi rendezvénysorozatra, de lesznek éjszakai fürdőzések is, az első például most szombaton.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!