Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kalandozások a mesék birodalmában

Horváth Andrea | 2022.06.22.

A Jókai Mór Városi Könyvtár három tábort hirdetett a nyárra, az első ezen a héten kínál tartalmas kikapcsolódást a gyerekeknek. A szervezők változatos programokkal teszik színesebbé és kellemesebbé számukra a vakáció napjait.

Az első nap az ismerkedésé volt, mesélte Csiszárné Gyarmath Anett, a tábor szervezője. A gyerekek hamar otthon érezték magukat az intézményben a játékos foglalkozásoknak köszönhetően. Kedd délelőtt egy méhész látogatott el a táborozókhoz, délután Kővári Andrea kedveskedett a gyerekeknek finom mézeskalácsokkal, amiket aztán közösen díszítettek ki cukormázzal. Kővári Andrea rendkívül finom és gyönyörűen díszített mézeskalácsokat készít szabadidejében, igaz, nem most van a finom édesség szezonja, de hamar kiderült, hogy ez nem számít. A gyerekek nagy kedvvel és kreatívan díszítettek, s még nagyobb kedvvel kóstoltak, így csak néhány darab maradt mutatóba.

A táborozók alaposan megismerkedtek a könyvtárral, így amikor visszatérnek kölcsönözni, hamar megtalálják a számukra kedves olvasnivalót. A hét hátralévő részében lesz még kutyás program, a gyerekek ellátogatnak a JMK-ba is, ahol bepillanthatnak a színházi kulisszák mögé, pénteken pedig helytörténeti séta és kisvonatozás szerepel a programban.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: