Új burkolatot kapott a vajdai bölcsi parkolója

243
Fotó: HuHa

Újraaszfaltozták a Fenyveserdő Bölcsőde előtti parkolót. A közel 180 négyzetméteres területet a múlt héten zárták le a kivitelezők a járművek elől, azóta felbontották a régi, összetöredezett burkolatot, kijavították a szegélyeket, ma pedig leaszfaltozták a gépjárművek helyét.

A parkolóba kis finiserrel húzták be az egy rétegű aszfaltot, majd hengerezték, a következő napokban pedig egy mozgássérült gépkocsibeállót festenek fel a területre. A kivitelező tájékoztatása szerint a bölcsőde előtti parkolót pénteken már visszaadják a forgalomnak.

A parkoló megújítása a Fenyveserdő Bölcsőde felújításának és bővítésének részeként zajlott, a beruházásra a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban nyert el forrást a város önkormányzata.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!