Facsemetéket telepítenek a várkerti parkolóba

178
Fotó: HuHa

A kivitelezők 31 facsemetét ültetnek el a Várkerti új parkoló zöldfelületeire. A földlabdás növények helyét már kiárkolták és megkezdték a fák ültetését is. A csemeték a parkoló körüli zöldterületen és a belső zöldszigeteken kapnak helyet.

A Gróf úti két meglévő parkoló között, a volt bajvívótéren kialakított 125 férőhelyes parkolót az önkormányzat építette saját forrásból, a tavasszal végzett munkák befejezését jelenti a növénytelepítés. Az új parkoló megnyitását követően a három létesítmény egy egységként működik majd, összesen 339 jármű befogadására lesz alkalmas és szeptembertől fizetőparkolóként üzemel.

Ehhez egyébként ma felszerelték a parkolóórákat is. A szakemberek mindhárom területre egy-egy rendszámbeviteles eszközt telepítettek, ezzel kizárhatók a parkolójegyekkel való visszaélések – tudtuk meg a kivitelezőktől.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!