Prevenció és toborzás a Tisza utcai rendőrségi irodában

34
Fotó: illusztráció

A pápai rendőrök prevenciós tanácsokkal, kiadványokkal, kerékpár-regisztrációval és toborzási tájékoztatóval települnek ki.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. június 28-án 9 órától 10 óráig, valamint 2022. június 29-én 9 órától 14 óra 30 percig Pápán, a Tisza utca 54. szám alatt található körzeti megbízotti irodában kialakított bűnmegelőzési információs ponton várják az érdeklődőket, akik számára hasznos prevenciós tanácsokkal szolgálnak. A személyre szóló tanácsok mellett különböző témájú bűnmegelőzési kiadványok közül is választhatnak az állampolgárok. A helyszínen kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílik, a bicikliket díjmentesen regisztrálják az országos BikeSafe rendszerbe. A regisztráció többek között egy esetleges kerékpárlopás esetén segítheti a kétkerekű megtalálását.

A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai a rendezvény ideje alatt várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket is, akik számára a képzési lehetőségekről, valamint a jelentkezés feltételeiről adnak felvilágosítást.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!