Játékos búcsúztató a tapolcafői óvodában

597
Fotó: Babos Petra

A Pápai Városi Óvodák Tapolcafői Tagóvodájában hagyományteremtő szándékkal, játékos formában búcsúztatták el a hét nagycsoportost.

A gyerekekre és szüleikre egy öt állomásból álló játék várt. Ezek mind-mind olyan feladatok voltak, amelyekkel az oviban töltött évek alatt találkozhattak, megismerkedhettek már az apróságok. Minden asztalnál egy-egy kedves ajándék várt a kicsikre. Olyan meglepetéseket válogattak az óvónők, amelyekre ha ránéznek a gyerekek a későbbiekben, eszükbe jut majd, hogy milyen jó is volt a családi délután az óvodában.

– Újszerű, játékos programmal vártuk a szülőket, így egy vidám, hangulatos családi délután keretében köszöntünk el az iskolába induló gyerekektől. Volt kirakó, memóriajáték, szétválogatós játék és egy asztalt kellett megteríteni. Ez nagyon népszerű része a mindennapjaiknak, hiszen szeretik, ha az asztalra ők tehetik fel a tányérokat, evőeszközöket – tudtuk meg Balázs Ildikó tagóvoda-vezetőtől, aki hozzátette, a játékos program után a gyerekek rövid műsort adtak.

A búcsúztató táncházzal zárult.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!