Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Játékos búcsúztató a tapolcafői óvodában

Babos Petra | 2022.06.29.

A Pápai Városi Óvodák Tapolcafői Tagóvodájában hagyományteremtő szándékkal, játékos formában búcsúztatták el a hét nagycsoportost.

A gyerekekre és szüleikre egy öt állomásból álló játék várt. Ezek mind-mind olyan feladatok voltak, amelyekkel az oviban töltött évek alatt találkozhattak, megismerkedhettek már az apróságok. Minden asztalnál egy-egy kedves ajándék várt a kicsikre. Olyan meglepetéseket válogattak az óvónők, amelyekre ha ránéznek a gyerekek a későbbiekben, eszükbe jut majd, hogy milyen jó is volt a családi délután az óvodában.

– Újszerű, játékos programmal vártuk a szülőket, így egy vidám, hangulatos családi délután keretében köszöntünk el az iskolába induló gyerekektől. Volt kirakó, memóriajáték, szétválogatós játék és egy asztalt kellett megteríteni. Ez nagyon népszerű része a mindennapjaiknak, hiszen szeretik, ha az asztalra ők tehetik fel a tányérokat, evőeszközöket – tudtuk meg Balázs Ildikó tagóvoda-vezetőtől, aki hozzátette, a játékos program után a gyerekek rövid műsort adtak.

A búcsúztató táncházzal zárult.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: