Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Te mennyit futsz 100-on?

Haraszti Gábor | 2022.06.30.

Július 2-án a Pápai Sport Centrumban a Felnőtt, U23 és U20 Összetett Atlétikai Magyar Bajnokság és a 63. Nemzetközi Atlétikai Balaton Bajnokság keretében rendezik meg a Mennyit futsz 100-on? egyik selejtező fordulóját, melyre bárki leadhatja nevezését.

A Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj szervezőbizottsága 2022-ben is meghirdette hagyományos 100 méteres futóversenyét, melynek döntőit 2022. augusztus 8-án, hétfőn, a verseny helyszínén, a Memorial programjában, közönség előtt tartják – olvasható a szervezők felhívásában. A versenyt amatőr és haladó, férfi és női kategóriában rendezik, minden olyan magyar állampolgár jelentkezhet, aki a 10. életévét betöltötte. Klubigazolással, versenyengedéllyel rendelkező atléták jelentkezését is elfogadják a haladó kategóriában.

– Aki eljön, nemcsak profi versenykörülmények között próbálhatja ki magát, hanem tanácsokat is kaphat a futáshoz élsportoló atlétáktól, Kéri Bettina és Szigeti Csongor sprintertől vagy a pápai születésű Kiss Gergő Xavértól. A továbbjutók döntőt futnak augusztus 8-án Székesfehérváron, a világ egyik legszínvonalasabb egynapos atlétikai versenyének nyitószámaként, ott, ahol percekkel később olimpiai és világbajnokok, nemzetközi sztárok és a magyar atlétika legjobbjai versenyeznek – fogalmazott Deutsch Balázs, a szervezőbizottság ügyvezetője.

A pápai fordulóra nevezni online és a verseny napján a helyszínen is lehet, további részletek: gyulaimemorial.hu





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: