Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nagy értékű bébiétel-adomány érkezett városunkba

Babos Petra | 2022.07.01.

A mai napon 16 raklap bébiétel-szállítmány érkezett városunkba a németországi Teuton Lovagrend jóvoltából. Az adomány készételeket, masszázsolajokat, bébitápszereket és -italokat, valamint gabonával sűrített késztermékeket is tartalmaz.

Dr. Áldozó Tamás polgármester a Médiacentrumnak elmondta, a lovagrend körülbelül 30 éve támogatja adományaival a pápaiakat.

– Azért vagyunk célterülete a Teuton Lovagrend adományainak, mert vannak Pápán Teuton lovagok, másrészt a lovagrend tagjai folyamatosan meg tudnak győződni arról, hogy a mi elosztó hálózatunkon keresztül mindig azokhoz kerül az adomány, akiknek azt az adományozók szánják – tudtuk meg a polgármestertől.

Volstrommer Henriett, az ESZI Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának szakmai vezetője kiemelte, az osztás július 7-én, csütörtökön lesz 8 és 11 óra között, a Fiumei utcában.

– Egyelőre azt nem tudjuk megmondani, hogy pontosan hány éves kortól tudjuk adni az egyes termékeket, ezt majd az összesítés után kalkuláljuk ki. Az viszont biztos, hogy minden olyan szülőnek tudunk majd adni az adományból, akinek hároméves kor alatti gyermeke van. Megkérem a pápai lakosokat, legyenek szívesek figyelni a hirdetményt, amely a hétfőn jelenik meg a közösségi médiában és az egyéb már ismert információs csatornákon – emelte ki a szakmai vezető, akitől megtudtuk, pótosztást ezúttal nem terveznek, hiszen a ma érkezett szállítmányból körülbelül 250-300 család részesülhet.

A bébiétel-osztásra érkezők figyelmét a szakmai vezető arra hívta fel, hogy semmilyen tekintetben nem változott az, hogy kinek tudnak adni a termékekből. Szükséges a szülő és a gyermek lakcímkártyája és a TAJ kártyája is.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: